Havelská drakiáda

Ahoj,

Již za necelé dva týdny nás čeká další akce, a to Havelská drakiáda v sobotu 14. 10. v Borovičkách, na kterou Vás tímto zveme.

Jde o každoroční akci pořádanou naším střediskem pro veřejnost, při které se návštěvníci mohou zúčastnit různých soutěží, jako například soutěže o nejhezčího draka, a nebo se svými dětmi projít různorodá stanoviště s úkoly, která každoročně připravujeme. Mimo to je zde samozřejmě i prostor na pouštění draků.

Chod drakiády nezajišťují jen vedoucí, ale především skauti, skautky, světlušky i vlčata z našeho střediska, a proto bychom skautky rády požádaly, aby se na přípravě i realizaci drakiády podílely s námi. Na drakiádu by bylo vhodné mít kroj, nebo alespoň skautský šátek.

Na schůzkách si o drakiádě řekneme ještě něco více – skautky si budou moct vybrat, jaké stanoviště by chtěly zajišťovat, či kde by mohly pomáhat.

Sraz bude v sobotu v 9:00 u skladu u naší bývalé KLASické klubovny (Elišky Přemyslovny 399), kde budeme nejprve nakládat materiál, a následně se i s ním přesuneme do Boroviček, kde vše připravíme. Poté budou mít skautky čas na to jít se domů naobědvat, případně, pokud by to domu nestihly, bude možnost oběda přímo v Borovičkách. Konec bude pro nás organizátory přibližně v 18:00, a to až po uklizení veškerého materiálu zpět do skladu.

Samotná drakiáda začne v 14:00 a skončí v 17:00, prosíme tedy dívky, aby na ni (v případě, že šly na oběd domů) dorazily o půl hodiny dříve, tedy v 13:30.