Fórum mladších členů

Ahoj!

V neděli 15. 10. nás čeká také Fórum mladších členů, které se koná v klubovně od 14:00 do 20:00. Budeme rádi, když holky dorazí v kroji, popř. v šátku.

Naše středisková rada Junáka se usnesla na svolání fóra mladších členů před sněmem jednotky (volby vedení střediska (a vyšších organizačních jednotek) v rámci naší organizace). Delegáti fóra jsou všichni registrovaní členové střediska ke dni konání fóra, kterým je v den konání minimálně 13 let a jsou mladší 18 let

Co se bude dít?

Na fóru budou mít mladší členové střediska možnost diskutovat nad tématy, která jim přijdou důležitá řešit v rámci skautování a našeho střediska. Výstupy těchto diskuzí následně převezme středisková rada a budeme s nimi dále pracovat, abychom případně mohli nové nápady uvést do praxe na základě přání členů.

Dále zde lépe představíme organizační strukturu Junáka, i přímo střediska.

A nakonec, v případě, že fórum bude usnášeníschopné (účast alespoň poloviny delegátů, tedy ze všech členů střediska ve věku od 13 let do méně než 18 let), bude vybrán kandidát s největším počtem hlasů v rámci tajné volby, který se stane delegátem střediskového sněmu (úterý 31. října 2023 od 19:15) a bude mít možnost účastnit se “voleb”.

Prosíme o vyplnění dotazníku ohledně účasti do příští středy: https://forms.gle/PkNWyCvVacrQuNtc8