Detektivka po Zbraslavi

Jelikož se stále kvůli současné situaci nemůžeme scházet na schůzkách, rády bychom vám nabídly možnost zahrát si hru Detektivka po Zbraslavi. Staňte se na odpoledne detektivem a pomozte nám vyřesit případ vraždy! Případem si můžete projít během jednoho odpoledne na procházce, zabere asi hodinu až hodinu a půl. Hrou vás provedou nahrávky, které si budete moct poslechnout po načtení QR kódu na jednotlivých stanovištích po Zbraslavi.

Start hry je u staré KLASické klubovny. Kam máte jít dál, se dozvíte po přehrání nahrávky. V případě technických potíží (nejde vám nahrávku přehrát, nemáte data) si hru i přesto můžete zahrát. Na zadní straně QR kódu najdete přepis. Kdybyste si i tak chtěli nahrávky poslechnout, můžete si QR kód uložit a přehrát si nahrávku doma, případně neváhejte napsat (e-mail: skautkyzbraslav@gmail.com) a nějak se domluvíme:).

Chtěly bychom vás poprosit, abyste během pátrání dodržovali všechna platná vládní opatření proti šíření koronaviru. Tak neváhejte a vrhněte se co nejdříve do pátrání. Více informací zjistíte na prvním stanovišti (a mějte se na pozoru, vrah je stále na svobodě…:)).

Napsat komentář