Aktuality z oddílu

Ahoj!

Již máme listopad a už se nám rozjely i družinové schůzky – každá skautka by nyní měla od svých rádkyň vědět, kam chodí a v jaký čas. Pro informaci se skautky scházejí: Vydry v úterý od 17:00 do 19:00 a Vlaštovky ve čtvrtek od 17:00 do 19:00.


A nyní pro Vás máme pár informací ohledně činnosti oddílu :).
Co se týče výprav, co nás tento půlrok ještě čekají, tak bychom Vám rády oznámily pár změn – výprava příští pátek 17. 11. je jednodenní, ovšem Vydry budou mít po této výpravě přespávko v klubovně – informace k němu ještě půjdou :)).

Dále jsme zjistily, že Dobrovolnická výprava 10. – 11. 2. je v době jarních prázdnin, a proto jsme se rozhodly výpravu ZRUŠIT (respektive přesunout zatím na neurčito do příštího půlroku).
Dále bych Vás chtěla požádat o vyplňování dotazníků k výpravám ohledně účasti skautek na výpravě, které Vám občas k výpravám posíláme. Prosíme, abyste dotazník vyplnili i v případě, že Vaše dcera na výpravu nejede, dotazník je k tomu uzpůsoben. Dále ho prosím vyplňte v řádném termínu – často účast holek potřebujeme vědět dopředu například kvůli jízdenkám či nákupu jídla. Pokud si skautky dotazník na výpravu vyplňují samy, tak se prosím vždy ujistěte, že ho Vaše dcera vyplnila.

Děkujeme!